❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Kids On Chips Noves Pedagogies Tecnològiques

Kids on chips' és un video-documental sobre l'ús dels nous mitjans tecnològics en l'eduació. Amb propòsits didàctics i divulgatius, el documental mostra noves estrategies educatives que s'estan portant a terme en l'actualitat. “Kids On Chips” és un documental de nens i noves tecnologies.

pixelinfact

Un proyecto de

Creado en

Barcelona
0
segundos
31
Aportaciones
1.220€
De 8.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

Apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

#04 / Et preocupa l’educació dels teus fills?


El nostre objectiu no és solament completar el documental sinó generar beques perquè els col·legis puguin assistir als tallers de *Fablabkids, creant un feedback real i empíric, amb la intenció de no solament realitzar una tasca informativa, sinó també formativa.


Et preocupa l’educació dels teus fills? 

A nosaltres també. 


Col·laborant amb el projecte “*ids on Chips” estàs donant suport a diverses causes que són una mateixa, l’educació.


Participant en el finançament col·lectiu del documental “Kids on Chips” faràs possible que moltes escoles tinguin accés als tallers de fabricació digital Fablab. Gràcies a les beques que emetrem, els col·legis interessats podran assistir als workshops de Fablabkids (tallers creatius per a nens de primària).


Bogatech, és un taller de robòtica “llec” desenvolupat en el col·legi Bogatell-Icària de Barcelona. Malgrat haver obtingut recentment el Primer Premi ItworldEdu a la millor solució de tecnologia educativa











leer más

#03 / AGRAÏMENTS / AGRADECIMIENTOS

Gràcies per donar-nos l'oportunitat de compartir tan grata experiència i per col·laborar durant aquests dos anys.Dedicat a tots els nens

Bacus

Clara Boj

Sergi Bueno Navarro

Laura Celada

Jovan Cvetkovski

Núria Díaz

Diego Díaz

Tomas Deu

Josep Maria Fargas i Texidó

Aldara Garcés Ojea

Marta García

Roberto Gonzalez Asensio

Alex Guimerà

Cristina Gomez

NItgard Jacas

FernandoLagreca

Mireia Mata Ginesta

Elena Molina

Joan Mgaixa

Davínia Martinez

Pere Ortín

Alberto Perezsan

Aïnhoa Sarabia.

Pedro Soler

Susana Tesconi

Uxuka *

Eliezer Vela

Alfredo Zimiano

Dimitry elniño

Slurptv

several Studios

Sol de Sants

Col · legi Públic Bogatell Icària, a l'Infant Jesús CentreEductatiu, al Centre Infantil La Torre a l'Associació de Mestres Rosa Sensat, a l'Escola Ramon-Llull.

A Cristina Gomez, per donar-me alè i empenta per començar el projecte.

A verkami pel seu suport i la seva proposta de finançamentcol · lectiva.

I per descomptat als col·lectius implicats: Fablab Bcn,Lalalab, i Bogatech.Als nens


leer más

#02 / + info Col·lectius / + Info Colectivos

FAB LAB KIDS / fablabbcn.org /

El Fab Lab Kids és un projecte del Fab Lab Barcelona impulsat per Núria Diaz i Tomas Deu des de l’any 2007. El Fab Lab Kids aplica les eines de fabricació digital en l’ensenyament per a joves, oferint capacitats creatives que van més enllà de les eines, pensant en un món on cada un de nosaltres pogués fabricar (gairebé) qualsevol cosa que canviï el nostre entorn local per millorar-, i que al mateix temps el coneixement es comparteix a través de la xarxa mundial de Fab Labs.


LAALAB / lalalab.org /

Lalalab és un espai de producció i investigació artística, amb especial interès en l’art multimèdia interactiu i en les relacions entre art, tecnologia, societat i ciutat.


Lalalab està especialitzat en la creació d’instal · lacions interactives de caràcter didàctic i divulgatiu, en l’experimentació amb els nous media i en la creació d’experiències físic-digitals a la ciutat. lalalab també és una


















leer más

#01 / CONCEPTE / CONCEPTO

Donada la freqüència d’ús i la normalitat en l’acceptació de mitjans tecnològics en la vida diària de nens i adults, la inclusió de les noves tecnologies en la formació acadèmica escolar és ineludible.


Sembla necessària la re-interpretació dels mètodes pedagògics, així com l’actualització de la formació dels docents. Alhora, noves estratègies pedagògiques potencien la imaginació, la creació i l’aprenentatge dels alumnes. Una alfabetització tecnològica que converteixi als nens en creadors en lloc de possibles usuaris passius i consumidors compulsius. Aquesta realitat és la que retrata el documental ‘Kids on Chips’.

CONCEPTO


Dada la frecuencia de uso de los medios tecnológicos en la vida diaria de niños y adultos, la inclusión de estas nuevas tecnologías en la formación académica es ineludible. De esta manera,se hace necesaria la re_interpretación de los métodos pedagógicos, así como la actualización de la formación de los docentes. Una docencia basada en la creación de

leer más
Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies